Пропонуємо вам звернути увагу на рецепти салатів для святкового столу з ананасами і кальмарами.
Інгредієнти для рецепта «Салат з кальмарами і ананасом для святкового стола»:
- 500 г кальмарів;
- 10 перепелиних яєць;
- 1 маленька баночка консервованих ананасів;
- 0,5 лимона;
- 1 баночка консервованої кукурудзи;
- 200 г майонезу;
- Сіль, перець за смаком;
- 5 помідорів черрі;
- Зелень петрушки;
Як приготувати «Салат з кальмарами і ананасом для святкового стола» в домашніх умовах
-
Розморожені кальмари миємо, чистимо, відварюємо в підсоленій воді протягом 3 хвилин, потім охолоджуємо, обсушуємо за допомогою паперової серветки і нарізаємо соломкою.
-
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо в холодній воді кілька хвилин, очищаємо, ріжемо на половинки.
-
Консервовану кукурудзу викладаємо на друшляк, даємо рідини стекти.
-
Лимон очистити, м'якоть нарізаємо маленькими шматочками.
-
Відкидаємо на друшляк консервовані ананаси, даємо стекти соку, ананаси нарізаємо маленькими шматочками.
-
З'єднуємо подрібнені кальмари, цедру і м'якоть лимона, ананаси, додаємо кукурудзу, солимо, перчимо до смаку, заправляємо майонезом і перемішуємо.
-
Приготований салат викладаємо на сервірувальне блюдо.
-
Половинки яєць і половинки помідорів викладаємо на салат, прикрашаємо гілочками петрушки.
-
Приємного апетиту!