Буденний салат з рибної консерви в момент перетворює «Золота рибка». Здається, що навіть смак став більш цікавим і якимось іншим!
Інгредієнти для рецепта «Салат Золота рибка»:
- Сардина консерв. натур. з додаванням олії (240 гр) 1б.
- Яйце куряче (160 гр) 4шт
- Огірки солоні (200 гр) 2шт
- Майонез 50% (60 гр) 3ст.л.
- Паприка мелена (20 гр) 4ч.л.
- Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
Як приготувати «Салат Золота рибка» в домашніх умовах
-
Яйця відварити круто, остудити, очистити. Відокремити білки від жовтків. Половину одного білка залишити для прикраси. Ще з одного вирізати невеликий кружечок - "глазик" для рибки.
-
Один жовток розкришити і змішати з паприкою.
-
Огірки дрібно нарізати.
-
Цибулю дрібно нарізати і залити окропом (можна замаринувати ), щоб позбутися гіркоти. Якщо є солодкий салатний цибулю, то його просто порізати.
-
Консерву відкрити і злити рідину.
-
Рибу викласти в миску і розім'яти виделкою.
-
У мисці змішати рибу, цибулю, дрібно нарізані білки, огірки.
-
Заправити майонезом. Перемішати і поставити в холодильник не менше ніж на 30 хв.
-
На блюді майонезом намалювати контур рибки.
-
Охолоджений салат ще раз перемішати і викласти всередину контуру.
-
Оформити окрас рибки за допомогою розім'ятих жовтків. Майонезом намалювати луску. Щоб вийшло видавити майонезом тонкий контур для луски, потрібно зовсім небагато зрізати куточок на м'якій упаковці з соусом, щоб вийшла маленька дірочка. З перцю вирізати корону і "морські корали". Покласти кружечок - "глазик". З маслини відрізати кружечок для зіниці. Додати кріп - "водорості"