Інгредієнти:
• Квасоля, консервована біла без томату (банку) - 1шт
• Квасоля, консервована червона без томату (банку) - 1шт
• Сухарики зі смаком копченостей (пачка) - 1шт
• Кальмари копчені (пачка) - 1шт
• Сир
• Майонез
Приготування:
• Консервована квасоля промивається, і змішуються обидва види.
• Потім додаються сухарики, шматочки копчених кальмарів.
• Додається тертий сир за смаком.
• Все акуратно перемішується, заправляється майонезом.
• Салат настоюється близько 20 хвилин для того, щоб сухарики добре просочилися (для тих, хто любить «хрусткі» салати, можна вживати відразу ж після приготування).
• Готовий салат можна прикрасити зеленню.
Приємного апетиту!