Інгредієнти:
• Тунець консервований - 300г
• Сир - 150г
• Яйця - 4-5шт
• Салатні листя
• Майонез
Приготування:
• Варені круто яйця остуджувати і очищаються від шкаралупи.
• Білки відокремлюють від жовтків і натираються на овочевий тертці окремо один від одного в різні ємності.
• Сир крупно натирається на звичайній тертці.
• Тунець викладається в миску і ретельно розминається виделкою.
• На велику плоску тарілку кладуть промите листя салату, зверху встановлюються дві склянки різних розмірів (один трохи менше, інший - більше) дном вгору.
• Салат викладається шарами навколо склянок так, щоб в результаті в готовому вигляді він виглядав, як цифра «8».
• Першим шаром викладаються терті білки, потім щедрий шар майонезу.
• Наступний шар - тертий сир, майонез.
• Далі шар тунця, майонез.
• В кінці все акуратно посипається тертим яєчними жовтками.
• Стаканчики обережно витягають з салату, який потім охолоджується протягом години в холодильній камері.
• Готовий просякнуте салат прикрашається зеленню, овочами.
Приємного апетиту!