» » » Зелень

Зелень

Оцінка 4 з 5

Зелень дуже смачний і простий рецепт


Обов'язковим інгредієнтом в переважній більшості не тільки холодних, але і гарячих страв є зелень, і вона не тільки надає стравам особливий неповторний смак, вона ще й дуже корисна. Пропонуємо кілька рецептів із зеленню, яка з якоїсь причини стала абсолютно забутою в сучасний час, хоча раніше користувалася величезною популярністю, і ні один стіл не обходився без такої зелені.

Салат «Райська зелень»
Інгредієнти:

• Огірки свіжі - 2шт
• Помідори черрі - 7-8шт
• Болгарський перець - 1шт
• Червоний салат (пучок) - 1шт
• Зелень петрушки (пучок) - 1шт
• Червоний салатний цибуля - 1шт
• Пармезан - 50г
• Запашний перець
• Сіль
• Оливкова олія

Приготування:
• Огірки ретельно миються, нарізаються на невеликі скибочки.
• Помідори також миються і нарізаються на дві частини уздовж.
• Перець миється, очищається від насіння, видаляється серцевина, нарізається кільцями.
• Зелень промивається, струшується і дрібно робиться.
• Цибуля очищається, промивається і нарізається кільцями.
• Якщо пармезан НЕ тертий, але його необхідно дрібно натерти.
• На тарілку викладаються попередньо промиті і злегка обсушені листя салату.
• Всі підготовлені овочі змішуються і викладаються на салатні листя.
• посипати сіллю, перцем і подрібненою зеленню.
• Зверху кладуться кільця цибулі.
• Всі посипається тертим пармезаном.
• Салат збризкують оливковим маслом і прикрашається гілочками петрушки.
Смачного!

Салат з руколою
Інгредієнти:

• Свіжа рукола (жменю) - 1шт
• Полуниця - 100г
• Моцарелла - 50г

Заправка:
• Оливкова олія - 2 ст. ложки
• Мед - 2 ст. ложки
• Винний оцет - 2 ст. ложки

Приготування:
• Полуниця промивається і крупно нарізати.
• Сир нарізається великими шматками (таким же розміром, як полуниця).
• Рукола рветься руками (акуратно, як салатні листя!) І змішується з полуницею і сиром.
• Всі поливається заправкою: всі інгредієнти змішуються до однорідного стану.
• Салат готовий.
Смачного!

Ароматний салат
Інгредієнти:

• Огірок свіжий - 1шт
• Яблуко кисло-солодке - 1шт
• Суміш горіхів (волоський, фундук і мигдаль) - 50г
• Лимонний сік свіжовіджатий - 1 ст. ложка

Заправка:
• Зелень фенхеля - 2 ст. ложки
• Оливкова олія - 1 ст. ложка

Приготування:
• Фенхель дрібно робиться і змішується з маслом, настоюється півгодини.
• Огірок і яблуко миються і нарізаються тонкими часточками, збризкують свіжовіджатим лимонним соком.
• Всі заправляється фенхелем з маслом і розкладається по порційних тарілках.
• Перед подачею салат посипається сумішшю товчених горіхів. Смачного!

Готуємо смачні салати де є зелень рецепт
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent