Салат з квасолі дуже смачний рецепт
Салат з квасолі є дуже поживним стравою, а також його дуже швидко і легко приготувати. Такий салат багатий білками, вітамінами, кальцієм, магнієм, фосфором, а також в ньому багато клітковини, яка знижує рівень холестерину і надає відмінне вплив на процес травлення. Незважаючи на те, що салат з квасолі досить калорійне блюдо, люблять його найбільше ті, хто хоче схуднути. А відбувається це тому, що квасоля не сприяє набору жирової маси в самих проблемних місцях. Для приготування салату з квасолі можна використовувати будь-який вид квасолі: квасоля різних сортів або консервовану квасолю. Свіжу квасолю можна відварити і змішати з іншими інгредієнтами, найчастіше із зеленню, овочами, сиром або шинкою і сухарями. До речі, сухарі можна купити, щоб заощадити ваш дорогоцінний час, а можна приготувати самим. Для цього необхідно білий хліб порізати маленькими кубиками або соломкою, посолити, поперчити, можна додати інші спеції. Потім поставте їх у духовку і сушіть до готовності. Готову страву може подаватися в холодному або гарячому вигляді. Також квасоля можна готувати, як блюдо під час посту. Салат з квасолі є найпростішим салатом і ось як його готувати.
Інгредієнти:
• один стакан квасолі, зерен квасолі
• одна велика морква
• одна середня цибулина
• сіль і запашний чорний мелений перець за смаком
• трохи рослинного масла для смаження і для заправки готового салату салату
Спосіб приготування салату з квасолі:
• пам'ятайте, що квасоля при варінні збільшується в розмірі, тому не беріть більше однієї склянки
• необхідно перебрати зерна квасолі, видалити погані і червиві.
• промити квасолю і замочити в холодній воді на 8:00
• почистити цибулю, нарізати дрібними півкільцями
• моркву почистити, промити і натерти на крупній тертці
• цибулю та моркву обсмажте на олії до готовності. Краще покласти побільше моркви та цибулі, тоді салат буде набагато смачніше. Але залежить це від того, скільки квасолі ви взяли. Моркву і цибулю додадуть салату соковитість і цікавий приємний смак.
• набряклу квасолю відварити в трохи підсоленій воді до готовності, потім перекласти її в сковороду до цибулі і моркви, тушкуйте кілька хвилин
• такий салат з квасолі можна подавати як у холодному, так і в гарячому вигляді. Салат смачний і в тому, і в іншому вигляді.
• можна також заправити салат майонезом, вийде дуже смачно. Смачного!
Готуємо дуже швидко смачний салат із квасолі простий рецепт приготування