Готуємо просто вдома дуже смачний рецепт грецького салату
Універсальним стравам на столі раді всі. Причому це дуже сильно помітно, коли починаєш їх подавати. Одним з таких є грецький салат, тому його рецепт - це те, що потрібно, якщо ви чекаєте гостей.
Основні інгредієнти:
• Сіль - половина чайної ложки;
• Часник - часточка;
• Оливкова олія - 3 столові ложки;
• Салат листовий - пучок;
• Овеча бринза або фета - 100 грам;
• Маслини - 100 грам;
• Помідори - 2 штуки;
• Лимон - половина;
• Перець чорний - за смаком.
Процес приготування:
• Часник дрібно нарубати і розтерти з сіллю. Додати масло, розмішуючи до розчинення солі. Дати всьому настоятися.
• Салат розібратися, висушити і промити, нарвати руками, перемішати з заправкою.
• Бринзу нарізати кубиками, а якщо вона починає липнути, то потрібно занурювати в холодну воду.
• Нарізати кружечками маслини, а потім помідори.
• Тарілку викласти листям салату, на який укладаються маслини і помідори, посипати все кубиками сиру фета або ж бринзи, в залежності від того, що використовувалося.
• Салат збризнути соком лимона, посипати перцем. Подати до столу, не змішуючи.