Готуємо найсмачніший салат з редьки рецепт
Цей рецепт доводить те, що навіть із самих найпростіших продуктів можна приготувати цікаве і дуже гарне блюдо! Салат з редьки не містить ні екзотичних морепродуктів, ні тропічних фруктів, ні дорогих грибів, ні чогось подібного. Іншими словами, для його приготування не потрібно особливої підготовки і великих витрат.
Основні інгредієнти:
• Рослинна олія;
• Сіль;
• Майонез;
• 350 грамів яловичого м'яса;
• 1 середніх розмірів морква;
• 150 грамів редьки;
• 50 грамів селери (кореня);
• Ріпчасту цибулю;
• Лавровий лист;
• Чорний перець горошком.
Процес приготування:
• Яловичину покласти в каструлю, після чого залити все водою і поставити на плиту.
• Почистити цибулю, моркву і корінь селери, порізати їх великими шматочками і злегка обсмажити їх на сухій сковороді протягом трьох хвилин. Додати їх до яловичини.
• Почекати, поки бульйон закипить, і зняти з нього піну. Додати лавровий лист і трохи солі - до смаку. Варити близько півгодини.
• За десять хвилин до того, як страва буде готове, покласти в бульйон чорний перець. Викласти м'ясо, почекати, поки воно охолоне, після чого нарізати пластинами
• Очищену попередньо редьку натерти на тертці.
• Залишковий свіжий цибулю нарізати півкільцями, після чого обсмажити в сковороді на рослинному маслі протягом 4 хвилин.
• Останнім етапом змішати обсмажені цибулю з редькою, додати сіль і заправити салат майонезом. Поверх викласти яловичину