Варіант легкого, вегетаріанського, вітамінного салату, який можна приготувати за 10 хвилин. Основа салату складається з дуже смачного солодкого, червоного, маринованого перцю . У поєднанні із зеленою петрушкою і свіжими помідорами салат виглядає дуже барвисто. Особливу нотку нашому улюбленому салату з хрусткими свіжими огірочками та смачними м'ясистими помідорами робить ніжний кисло-солодкий перець.
Інгредієнти для рецепта «Салат з маринованим солодким перцем»:
- 5 маринованих перців
- 2 свіжі огірки
- 2 помідори
- 2 зубчики часнику
- 1 пучка петрушки
- сіль
- мелений перець
- рослинне масло для салатів
Як приготувати «Салат з маринованим солодким перцем» в домашніх умовах
-
Солодкий перець я замаринувала широкими смужками. Для салату наріжте ці смужки навскоси (або, як вам зручніше).
-
Свіжі, пупирчатие огірки очистіть від шкірки (якщо шкірка тонка, залиште її, гарніше буде салат), потім наріжте їх кубиками.
-
Помідори наріжте кубиками, дрібно наріжте петрушку, часник подрібніть.
-
Всі інгредієнти складіть в салатник, перемішайте, посоліть, поперчіть, заправте рослинним маслом для салатів. Подавайте салат відразу після приготування.