Салат з червонокачанної капусти з лимонно-яблучної кислинкою і солодким виноградом порушить апетит в будні і допоможе впоратися з будь-яким достатком святкового столу.
Інгредієнти для рецепта «Салат з капусти з виноградом і яблуком»:
- Капуста червонокачанна (200 гр) 0.1шт
- Виноград (великий) (150 гр) 21шт
- Яблука Семіренко (120 гр) 1шт
- Цибуля зелена (перо) (50 гр) 5шт
- Олія маслинова (30 гр) 3ст.л.
- Лимон (60 гр) 0.5шт
Як приготувати «Салат з капусти з виноградом і яблуком» в домашніх умовах
-
По можливості зрізати товсті жилки листя. Капусту тонко нашаткувати. Трохи присолити і пом'яти руками.
-
Якщо у винограді є кісточки, то їх потрібно витягти. Можна використовувати морожений виноград. Його розморожувати не потрібно. Просто змішайте його з капустою, полийте заправкою і залиште в холодильнику на 2 год
-
Яблуко нарізати соломкою, притрусити цукром і полити соком лимона. Перемішати.
-
Цибулю дрібно нарізати.
-
Капусту змішати з яблуком, виноградом і цибулею. Полити маслом, перемішати, відрегулювати за смаком на сіль, кислоту і цукор.
-
Перед подачею добре перемішати і викласти в салатник.