Інгредієнти:
• Буряк варена (середня) - 1шт
• Апельсин - 1шт
• Червоний цибуля (маленька) - 2шт
• Волоські горіхи - 5шт
• Рослинна олія - 3 ст. ложки
• Лимонний сік - 1 ст. ложка
• Яблучний оцет - 1 ст. ложка
• Зелень
Приготування:
• Варена, охолоджена і очищена буряк треться середньої соломкою.
• Очищений цибулю нарізати півкільцями.
• Цибуля додається оцет, перемішують і настоюється 15 хвилин.
• З апельсина знімається шкірка, м'якоть нарізати шматочками.
• Волоські горіхи дрібно нарізати.
• Рослинна олія змішується з лимонним соком, сіллю, перцем.
• Викладається На блюдо тертий буряк, довільно шматочки апельсина, цибулю.
• Все посипається подрібненою зеленню, горіхами.
• Салат заправляється маслом, змішаним з лимонним соком.
• Смачний і дуже корисний салат готовий!
Приємного апетиту!