Приготуємо салат з печінкою смачно
Салати бувають різні, існують легкі овочеві салати, а є більш ситні і складні, з найбільш насиченим смаком і ароматом. Пропоную вам, приготувати саме такий салат з печінкою.
Основні інгредієнти:
• Свиняча печінка -500 гр.;
• Морква - 300 гр.;
• Цибуля ріпчаста - 200гр.;
• Огірки свіжі-250гр. (Можна замінити на мариновані, смак стане трохи пікантніше);
• Яйця-3шт.;
• Сир-200 гр.;
• Пара лимонних часточок, сіль, майонез для заправки салату і оливкове масло для обсмажування інгредієнтів.
Процес приготування:
• Ретельно промиваємо печінку, варимо у великій кількості води до готовності. Дати охолонути.
• Трьом печінку на крупну тертку, висипаємо в салатницю і заливаємо майонезом. Так як печінка суха, вона повинна добре просочитися.
• Натираємо моркву на велику тертку, цибулю подрібнюємо і всі разом пассіруем на повільному вогні з додаванням оливкової олії. Готову суміш додаємо до нашої печінки.
• Дрібно ріжемо яйця. Огірки ріжемо тонкими смужками, довжиною не більше 2 см. Додаємо до решти інгредієнтів.
• Трьом сир на тертці (можна на велику, а можна і на дрібну, якщо на дрібну, то салат вийде ніжніший).
• Висипаємо наш сир, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо, так як печінка сама по собі суха, солимо за смаком, прикрашаємо наше блюдо лимонними часточками.
Рекомендую подавати в холодному вигляді, тому що, салат, постоявши, просочиться, і буде смачнішою.
Салат з печінкою дуже смачний рецепт