Готуємо смачний салат цезар з куркою рецепт
Багато ми знаємо про салаті цезар. Всі рецепти дуже схожі між собою, інгредієнти практично однакові, а смаки різні. Щоб приготувати цезар з куріцейі здивувати гостей, яким то новим смаком, потрібно підібрати особливий соус. Для цього салату сьогодні я використовую унікальний соус з рибним смаком. Подобається такий салат не тільки мені, але і всім моїм гостям. Можете спробувати, сподіваюся, Вам теж сподобається новий смак.
Інгредієнти, які знадобляться для приготування цезаря з куркою:
• 1 куряча грудка
• половинка батона
• 50 г оливкової олії
• 20 г солоних анчоусів
• 1 яйце
• сіль
• 100 г сиру пармезан
• трошки бальзамічного оцту
• листя салату
• половина лимона
• чайна ложка готової гірчиці
Процес приготування:
• Почнемо наше приготування з того що намочимо курячу грудку у воді, потім зливаємо воду наливаючи нову і варимо до готовності 40 хвилин.
• З половини батона знімемо смітинку, м'якоть нарізаємо кубиками і підсмажуємо на сковороді до сухариків.
• Відварюємо яйце протягом 2,5 хвилин, щоб воно було рідкісним, як соус.
• У салатницю рвемо руками вимитий зелений салат.
• Окремо в мисочці робимо соус.
• Яйце акуратно відокремлюємо від шкаралупи і ложкою вибираємо середину, виливаємо в нашу миску, так само туди відправляємо сік половини лимона, ложку бальзамічного оцту, гірчицю, трошки оливкової олії, часник, всю цю масу збиваємо. У соус, що вийшов дрібно режим анчоуси, перемішуємо. Соус готовий.
• У салатниці з салатом відправляємо наші підсушені сухарики і курку нарізану соломкою, заправляємо салат соусом і посипаємо тертим пармезаном.
Цезар з куркою готуватися дуже просто смачно та без зайвих витрат