Салати рецепти з куркою дуже прості у приготуванні
Велике розмаїття страв пропонують меню шикарних ресторанів. Серед них є і гаряче, і салати рецепти з куркою яких придумували імениті кухарі. Біле м'ясо курки чудово поєднується з іншими видами м'яса, дуже хороші смакові відчуття дає додавання до курки фруктів, горіхів і багато чого іншого. Салати - це по більшій частині святкове блюдо, яке повинне бути не тільки дуже смачним, але і чудово виглядати на столі. Ось приклад одного з салатів, який не тільки прикрасить стіл, але й здивував гостей своїм чудовим смаком.
Інгредієнти:
• Одна куряча грудка
• Чотири столові ложки борошна
• Одне яйце
• Сіль, перець та інші приправи - за смаком та уподобаннями
• Рослинна олія
• Баночка консервованої кукурудзи
• Близько п'ятдесяти грамів сиру твердого сорту
• Листя зеленого салату
• Майонез
Приготування:
• Курячу грудку необхідно розрізати на два максимально рівних пласта уздовж.
• Філе відбити, але тільки не занадто сильно, оскільки куряче м'ясо дуже ніжно і його можна сильно пошкодити і воно втратить той вид, яким має володіти на фінальному акорді.
• Отримані пластики розрізати на довгі смужки мінімальної ширини.
• На велике широке блюдо висипати борошно і додасть сіль і перець. За смаком інші приправи. Кожен шматочок обваляти в борошні.
• Збити яйце, опустити в нього смужки м'яса і знову обваляти в борошні.
• Обсмажити і після цього видалити залишки масла, поклавши смужки на газету.
• На середній тертці натерти сир.
• На порціонної тарілці викласти 2 листи салату, зверху присипати кукурудзою і тертим сиром.
• Смужки розрізати на невеликі квадратики з рівними сторонами.
• Укласти м'ясо на тарілки і приправити майонезом.
• Салат готовий - його можна подавати теплим.
Готуємо дуже смачні салати рецепти з куркою без витрат