» » » Салат із сухариками

Салат із сухариками

Оцінка 4 з 5

Салат із сухариками дуже смачний рецепт


В останні часи серед багатьох з'явилося захоплення сухарями. Не просто нещадне поїдання, а вигадування різних страв з них. Одне з них салат з сухариками, який пробували, напевно, всі. При цьому в хід йдуть не тільки сухарі з магазину, але й виготовлені в домашніх умовах.
Тому всім буде цікаво дізнатися про корисність сухарів. Але, на жаль, саме про сухарях ніяких відомостей немає, тому мова піде про причини сухарів, тобто про хліб. Тому що корисність його не пропаде, від того, що він буде висушеним.
У будь-якому підручнику середньої школи сказано, що в хлібі містяться органічні кислоти, білки (5-9%), вуглеводи (40-50%), солі кальцію, заліза і фосфору (1,5-2,5%) і вітаміни групи B .
Відносно велика потреба людського організму у вуглеводах. На одну третину в білках. І найбільше у вітамінах групи B.
А що стосується самих сухарів і їх походження, то є дві версії на цей рахунок.
Перша - офіційна версія. Коли було знято гриф «таємно» з частини матеріалів Центрального Архіву МЕР РФ, стала відома дата народження сухаря. ГОСТ 5646-58 був підписаний 14 листопада 1958 року. Це був державний стандарт звичайного сухаря.
І друга версія, не офіційна. У газеті «Звістка» одного разу було опубліковано подія, що в середині 19 століття в самому початку пасхального тижня в оренбурзькі степи прийшла сильна спека. Паски, що знаходилися на сонці, виявилися неабияк висушеними. Але жителям довелося харчуватися цим до останнього, бо паски ці були висвітлені в ході великодньої утрені.
Саме слово «сухарі» походить від латинського "bis coctus [panis]", в перекладі «двічі печений хліб». Достоїнствами цього продукту є збільшення терміну придатності через його сухості, і апетитні смакові якості.
Незважаючи на те, що дата народження сухарів 14 листопада 1958, з'явилися вони набагато пізніше - в кінці 90-х, коли на ринку став з'являтися цей продукт. В цей же час з'явився термін «сухарі».

Інгредієнти:
• Консервована кукурудза - одна банка,
• Мисливська ковбаска - одна пачка,
• Яйця - 2 штуки,
• Сухарі з беконом - 1 пачка,
• Майонез - 100 грамів,

Спосіб приготування:
• Злийте рідину з кукурудзи.
• Потім дрібно наріжте ковбаски.
• Зваріть круто яйця, остудіть, очистіть і поріжте.
• Все це з'єднайте разом. Додайте сухарики, заправте майонезом і перемішайте.

Готуємо без витрат салат з сухариками рецепт приготування дуже простий
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent