Готуємо смачний рецепт страви з серця
Серце - досить смачний і дієтичний продукт. У наш час мало рецептів приготування цього продукту. Але рецепт страви з серця дивно корисні. Але давайте не будемо забувати про те, що м'ясні страви є необхідними продуктами для нашого організму, вони насичують нас вітамінами та амінокислотами, допомагають підвищити імунітет, дають сили для роботи і навчання. Особливо дітям, підліткам, вагітним жінкам і літнім людям необхідно вживати ці продукти постоянно.Вкусние і поживні салати, незвичайний рецепт страви з серця необхідно спробувати кожній родині, і вони стануть бажаним стравою на будь кухне.Салати з серця є дієтичним продуктом і можуть бути використані людьми, що стежать за своєю вагою, для них замість майонезу в салати можна додавати нежирний йогурт. Сьогодні ми розглянемо рецепт пікантного салату зі свинячого серця. Салати з додаванням м'ясних продуктів є ситними і оригінальними стравами, які радують нас і наших близьких на нашому столі. З усіх рецептів м'ясних страв, даний рецепт страви з серця не потрібно багато часу і сіл.Для цих рецептів не потрібно великих витрат, вони дуже вкусние.Ні один святковий стіл не обходиться без салату, це стало традицією готувати усією сім'єю. Але навіть і в будні іноді хочеться чогось смачненького і незвичайного. Тому давайте порадуємо себе і свою родину смачним салатом із серця.
Необхідні продукти для рецепту страви з серця
• Свиняче серце грам 300;
• Морква 2-3 штуки;
• Курячі яйця 3 штуки;
• Цибуля ріпчаста 2 штуки;
• Пів склянки майонезу;
• Сіль пів чайної ложки;
• Перець чорний на кінчику ножа;
• Рослинна олія або маргарин для обсмажування
Процес приготування рецепту страви з серця:
• Курячі яйця варити в солоній воді 10 хвилин, після цього часу викласти курячі яйця під проточну воду до повного охолодження;
• Зварити морквину до повної готовності;
• Свиняче серце відварити протягом 30 хв, до м'якості повірять готовність вилкою;
• Почистити 2 головки ріпчастої цибулі і обсмажити на сковорідці до світло-коричневого кольору;
• Відварені курячі яйця почистити і дрібно порізати;
• Дістати готове свиняче серце і порізати кубиками, з'єднати всі продукти в салатницю;
• Додати майонез в підготовлені продукти і все ретельно перемішати, додати сіль, перець.
• Після цього прибрати салатницю в холодильник, нехай трохи постоїть.
• Їсти можна хвилин через 30-40. Але якщо гості вже прийшли і чекати ніколи, тоді можна приступати відразу
• Гості залишаться, дуже задоволені і будуть питати у вас рецепт цього дивовижного салату, який ви приготували з такою любов'ю
• Порцію можна зробити в два рази більше, все одно нічого не залишиться, пальчики оближеш. Смачного!
Готуємо без затрат самі простий рецепт страви з серця