Готуємо смачний салат з язиком рецепт
Язик можна вважати делікатесом. Він дуже смачний, поживний і ніжний. Найчастіше в кулінарному мистецтві використовую яловичий або телячий язик, іноді свинячий. Перед тим, як його готувати, слід замочити язик в холодній воді, а потім варити зі спеціями, з сіллю і перцем близько трьох годин. Після цього з вареного язика знімають шкуру. Яловичий язик важить близько трьох кілограм. Язик багатий білками і жирами, водою, вітамінами, а також містить магній, залізо, кальцій, мідь, марганець і кобальт. У язиці міститься мало сполучних тканин, тому і засвоюється він дуже добре. У домашніх умовах з язика добре готувати гарячі і холодні страви. А салат з язиком виходить просто прекрасно. Одного разу в одному східному ресторані, мені довелося спробувати салат з язика. Я моментально, ледь скуштувавши цієї страви, зрозуміла, що буду готувати тепер тільки цей салат з язика. Рецепт цього салату ви більше ніде не зустрінете. Тому записуйте.
Для приготування салату вам буде потрібно:
• один яловичий язик, відварений в спеціях і з овочами
• 100 грам сиру пармезану
• три варених яйця
• чотири зелених редьки
• одна невелика цибулина
• дві часточки часнику
• трохи солі, сир отже у нас солоний
• запашний мелений чорний перець
• майонез, краще приготувати його самим, в домашньому майонезі більше смаку
Спосіб приготування салату з мови:
• язик відваріть протягом трьох годин разом зі спеціями, сіллю, перцем.
• варений язик поріжте соломкою або кубиками, як вам більше подобається
• на дрібній тертці натріть сир пармезан і варений яйця
• Дрібно накришити цибулю
• додати сир, яйця і цибулю до язика, добре перемішати
• зелену редьку натріть на тертці для корейської моркви, видавить в неї часник
• перед самим приходом гостей змішуємо редьку і язик, трохи солимо, адже сир вже солоний, тому солі потрібно зовсім мало - мало, заправляємо салат майонезом. Смачного!
Готуємо вдома просто дивовижний салат з язиком рецепт приготування дуже простий