» » » Салат з грудкою курячої

Салат з грудкою курячої

Оцінка 4 з 5

Готуємо найсмачніший салат з грудкою курячої рецепт


М'ясо курки-в здоровому харчуванні одне з важливих складових. Адже воно є джерелом високоякісних і легкозасвоюваних білків, амінокислот, вітамінів і мінералів. Це просто ідеальний матеріал для росту і нормального функціонування будь-якого організму. Крім того, м'ясо курки чудова основа профілактики цілого ряду різних захворювань, до того ж, має неперевершений смак. І це ще далеко не весь перелік функцій цього інгредієнта в раціоні нашого харчування. А якщо врахувати той факт, що останні дослідження вчених позиціонують м'ясо цього птаха як основне джерело білка в організмах більшості людей, що населяють східноєвропейські країни, то необхідність використання курячого м'яса не вимагає додаткової реклами. Салат з грудкою курячої один з тих рецептів, до складу якого входить описаний вище дієтичний і висококалорійний продукт з підвищеним вмістом протеїну та мінімальним вмістом жиру.

Інгредієнти для салату:
• Дві столові ложки сметани
• Середня куряча грудка
• Сіль
• Перець
• Одна ріпчаста цибулина
• Два зубчики часнику
• Чверть лимона
• Одне яйце
• Сто п'ятдесят грам бринзи
• Півсклянки рису вареного
• Сто грамів кореня селери

Для приготування поспішаємо виконати прості рекомендації:
• Для викладки салатик необхідно підготувати кільця і тарілки різного діаметру, змащені олією.
• Очистити і порізати цибулю кільцями. Потім цибулю залити лимонним соком і витримати його в такому стані близько п'ятнадцяти хвилин.
• Кільця цибулі розділити. Внахлест покласти на тарілку кілька кілець, саме вони складуть основу салатик.
• Рис помити, в каструлі залити його водою і на середньому вогні зварити до готовності. Не забуваємо додати в рис сіль, спеції. Кільце з найбільшим діаметром ставимо на цибулю і заповнюємо його рисом.
• Курячу грудку помити. М'ясо відварити з додаванням лаврового листа, моркви, цибулини і чорного перцю горошком. Зі звареною курки знімаємо шкіру, м'ясо отделяемКогда курочка звариться, шкірку знімаємо, а м'ясо відокремлюємо від кісточок. Потім нарізаємо середніх розмірів кубиками, які солимо. М'ясо гарненько перемішуємо з давленим часником. На кільце з рисом ставимо наступне і утрамбовує в нього куряче м'ясо.
• Бринзу порізати дрібно. Вибираючи сир, звертайте увагу на менш солений.Сирнимі шматочками прикрасити тарілку по краях. Корінь селери натерти крупно і посолити. Ставимо останнім третє кільце (саме менше по діаметру) і заповнюємо його тертим селерою.
• Тепер знімаємо по черзі всі кільця. Збоку покладіть по кілька шматків яйця вареного, а також невелика кількість сметани.
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent