Салат з язиком рецепт дуже смачний
Досить часто на сучасних святах готується так званий салат з язиком рецепт цей досить простий, так що приготувати дане блюдо зможе навіть непідготовлений новачок. Смак ж салату обов'язково підкорить навіть самих примхливих і вимогливих гостей.
Основні інгредієнти:
• 2 штуки картоплі;
• 1 свіжий огірок;
• 1 свинячий язико;
• 2 столові ложки йогурту;
• 1 чайна ложка хрону;
• Половина чайної ложки паприки;
• 1 стебло селери;
• 1 яблуко;
• сіль.
Процес приготування:
• Відварити язик, довівши його до повної готовності, після чого очистити від шкіри. Порізати невеликими кубиками.
• Зварити картоплю, не очищаючи від луски, тобто, в мундирі, почистити його. Видалити з яблука шкірку, після чого очистити його від серцевини.
• Ретельно промити водою селера і свіжий огірок. Нарізати їх, а також яблуко і картоплю невеликими кубиками, покласти в посуд і перемішати.
• В окремо взятій мисці перемішати паприку і гострий хрін з йогуртом. Вийшла сумішшю заправити салат, додати сіль.