Інгредієнти:
• Сир «Мааздам» - 300г
• Шлунки курячі - 500г
• Майонез - 100г
• Часник (зубчик) - 3шт
• Зелень
Приготування:
• Курячі шлунки ретельно промиваються, заливаються холодною водою.
• Варяться приблизно 1,5 години, в процесі варіння періодично знімається піна.
• Потім додається сіль і вариться ще годину до м'якості курячих шлунків.
• Готові шлунки остуджувати, нарізати соломкою.
• Сир треться на крупній решітці звичайної терки.
• Часник пропускаємо через прес або перетирається в ступці.
• Всі підготовлені продукти змішуються, подсаливаются.
• Салат заправляється майонезом і викласти в салатник.
• Перед подаванням прикрашають гілочками зелені.
Приємного апетиту!