» » Салати м'ясні

Салати м'ясні

Смачні м'ясні салати входять у велику категорію страв. Салати готуються з різних інгредієнтів, крім м'яса в них входять овочі, зелень, фрукти. Гурманам подобаються ці страви завдяки їх живильним властивостям і великій різноманітності рецептів. Такі салати окрім своїх чудових смакових якостей мають ще й корисні властивості, наприклад, салати з м'яса кролика або птиці, мають лікувальні властивості. Салати готують з різного виду м'яса: можна використовувати телятину, свинину, курку, баранину, також можна додавати і субпродукти, наприклад, нирки та сердечка. М'ясні салати з фото можна подавати як гарнір до макаронів, а також в якості самостійних страв. З овочів в салати додають гриби, сир або спаржу. М'ясо перед додаванням в салат необхідно відварити, обсмажити, згасити або запекти.

Практично всі дієтологи стверджують, що найкориснішим продуктом є риба, але вони не відмовляються від того, що в м'ясі міститься багато корисного білка. Особливо багато білка міститься в кролятині, курці і свинині. Дієтичним вважається м'ясо молодого теляти, тому його сміливо можна використовувати для приготування м'ясних салатів. Свинина буває двох видів: жирна і пісна. У свинині міститься мало холестерину, при смаженні з неї йде зайвий жир, тому її м'ясо також, корисно для приготування салатів. Відомо, що баранина є самим жирним м'ясом. Цінними частинами баранини є грудинка, окіст, ниркова частина. Курка є самим високобілковим м'ясом, яке легко засвоюється організмом. Цінною частиною курки є грудинка. Для приготування м'ясних салатів курятина ідеально підходить.