Якщо кожен раз, купуючи в магазині листкове тісто, ви ставите собі питання: « А чи я зможу приготувати таке тісто?», тоді наша відповідь - «Зможете!». Тісто листкове дріжджове рецепти, в яких немає нічого складного і працювати з ними - одне задоволення. Готуємо дома це прості рецепти, смачне тісто без витрат!
Інгредієнти для рецепта «Тісто листкове дріжджове рецепти»:
- Сухі дріжджі - півтори чайної ложки.
- Молоко - один стакан.
- Яйце - одна штука.
- Сіль - за смаком.
- Маргарин - двісті грам.
- Борошно вищого сорту - три склянки.
Як приготувати «Тісто листкове дріжджове рецепти» в домашніх умовах
-
Прокип'ятіть молоко і остудіть його, що б воно було теплим.
-
Розчиніть в ньому сухі дріжджі, додайте трошки солі, одне яйце і все розмішайте до однорідної маси.
-
Просійте через сито борошно вищого гатунку і влийте в зроблену воронку тепле молоко.
-
Замісити некруте листкове тісто, щоб при розкачування воно не прилипало до качалці.
-
Великий шматок розкачайте, надаючи йому прямокутну форму, візьміть охолоджений маргарин і натріть його за допомогою терки зверху на тісто.
-
Прямокутник скрутіть в трубочку, а потім цю трубочку згорніть спіраллю.
-
Цю спіраль накрийте поліетиленовою плівкою і поставте в холодне місце на дві години, тільки не заморожувати.
-
Тісто дріжджове, листкове швидкого приготування.
-
Час настойки тіста: мінімальне - півтори години, а оптимальне - 12:00.
-
Якщо ви поставите тісто в теплому місці, то замість листкового тіста, отримаєте здобне дріжджове.
-
Після того, як ви замісіть листкове дріжджове тісто, воно повинно стояти в холодильнику або в холодному місці (чим довше - тим тісто буде шаруваті).