Інгредієнти:
• Вівсяні пластівці - 1 стакан
• Вода - 2 склянки
• Яйця - 2шт
• Цукру - 1 ст. ложка
• Сіль - щіпка
• Рослинна олія для смаження - 100г
Приготування:
• Вівсяна каша вариться на воді.
• Після охолодження в неї додають жовтки, сіль, цукор - все ретельно перемішується (можна приготувати пісні оладки, тоді яйця не додаються).
• При безперервному помішуванні вводяться збиті в стійку піну білки (перемішуються акуратно зверху вниз).
• Викладаються з допомогою ложки на гарячу змащену маслом сковороду.
• Обсмажують з обох боків до утворення рівномірної рум'яної скоринки.
• Подаються до чаю. Приємного апетиту!