Інгредієнти:
• Борошно (тверді сорти пшениці) - 600г
• Олія оливкова - 50мл
• Яйця - 3шт
• Вода (холодна) - 100мл
• Сіль
Приготування:
• Борошно просіюється прямо на стіл.
• Потім у борошняний гірці робиться поглиблення, в яке забиваються яйця, вливається оливкова олія, холодна вода і додається сіль.
• Замішується тісто (достатньо довго, щоб в результаті вийшло пластичне для роботи тісто).
• Тісто скочується в кулю, накривається чистим рушником і залишають на півгодини при кімнатній температурі.
• Потім тісто поділяється на три однакові частини.
Кожен шматок розкачується в тонкий пласт (1,5мм).
• Потім розкатане тісто нарізати на пласти лазаньї і накривається рушником.
Пластів необхідно дати підсохнути.
• Заготівля для лазаньї готова. Експериментуйте з варіантами приготування лазаньї і насолоджуйтеся її незвичайним смаком!
Приємного апетиту!