"Тірольський пиріг" - ніжний, повітряний, і головне - швидкий пиріг. Як приготувати цю страву - "Тірольський пиріг"? Рецепт Тирольского пирога з фото
Інгредієнти для рецепта «Тірольський пиріг рецепт з фото»:
- Абрикоси свіжі 500.0 г
- Масло вершкове 100.0 г
- Цукор пісок 100.0 г
- Борошно пшеничне 250.0 г
- Яйце куряче 3.0 шт
- Сметана 100.0 г
- Вершки ~ 10% 50.0 мл
- Розпушувач 3.0 г
- Цукрова пудра 5.0 г
- Полуниця 8.0 шт
- М'ята свіжа 1.0 шт
Як приготувати «Тірольський пиріг рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Масло розмішати з яйцями, цукровим піском, сметаною і вершками до однорідної маси, додати просіяне борошно і розпушувач, знову добре перемішати до однорідної маси. Тісто для тірольського пирога повинно вийти консистенції густої сметани.
-
Форму для випічки простелити папером для випічки, викласти у форму 1/2 тесту, поставити в розігріту до 190 градусів духовку і випікати там 10 хвилин.
-
Тим часом, поки розігрівається форма для нашого тірольського пирога, потрібно помити абрикоси, розрізати навпіл і вийняти кісточки.
-
Після закінчення часу дістати форму з духовки і щільно викласти на готовий шар тіста половинки абрикосів.
-
Залити абрикоси другою частиною тіста і поставити в розігріту до 180-190 градусів духовку на 40-45 хвилин.
-
Витягнути з духовки і дати трохи охолонути нашому Тірольського пирогу.
-
Звільнити пиріг від пекарської папери. Ямки заповнити половинками полуниці і посипати цукровою пудрою.
-
Тірольський пиріг готовий! Приємного апетиту!