Інгредієнти:
Для тіста:
• Борошно - 1ст
• Вершкове масло - 100г
• Вода - 1ст
• Сіль - невелика щіпка
• Яйця - 4-5шт
Для крему:
• Згущене молоко - 1банка (380г)
• Масло вершкове - 1пачка (180-200г)
Готуємо:
• У каструлю наллємо воду, додамо сіль і вершкове масло. Доведемо до кипіння, швидко всиплемо борошно, добре перемішуємо, знижуємо нагрівання плити до мінімального і проварюємо суміш близько 1-2минут. Знімаємо з плити і охолоджуємо.
• В охолоджену суміш по черзі розбиваємо яйця, щоразу добре вимішуємо. В результаті отримуємо досить тягуче тісто.
• Тісто викладаємо на змащене деко ложкою у вигляді невеликих булочок. (Необхідно пам'ятати, що вони збільшаться в розмірах). Ставимо в гарячу духовку, хвилин на 10, за цей час тістечка піднімаються. Потім, не відкриваючи духовку (це важливо!) зменшуємо її нагрівання майже до мінімального і витримуємо ще близько 40-50 хвилин.
• Готуємо крем - збиваємо розм'якшене вершкове масло до пишноти, вливаємо порціями згущене молоко, збиваємо до однорідності.
• Робимо невеликі надрізи на тістечок збоку, і ложкою або кондитерським шприцом поміщаємо туди крем.
Тістечка готові, приємного вам чаювання!