Дуже просто готуються роли в домашніх умовах. Вони бувають найрізноманітніші. Тайські роли зазвичай подають зі сливовим соусом. Їх особливо цінують гурмани за їх пікантний смак.
Основні інгредієнти:
• Каштан 1 шт.;
• Кукурудза 3/4 банки;
• Яйця 1 шт.;
• Вода-2 ст. ложки;
• Сливовий соус 1 банку;
• Цибуля шалот 1 шт.;
• 4 ст. ложки кінза;
• Гострий перець 1 шт.;
• Роли 10 шт.;
• Кукурудзяний крохмаль 1 ст. ложка.
Процес приготування:
• Змішаємо в кухонному комбайні каштан, воду, цибулю, кукурудзу, кінзу, яєчний жовток і перець. По консистенції маса не повинна бути схожа на пасту. Додаємо в суміш крохмаль і добре збиваємо.
• Візьмемо приготовлені листи для ролів. Заповнюємо їх одній чайній ложці начинки.
• Загортаємо рол. Зазвичай починають з краю. Перпендикулярні краю загортаємо всередину, тобто, закриваємо боки. Промаж роли яєчним білком.
• Візьмемо сковороду і нагріємо в ній масло. Кладемо в неї роли і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім виймаємо і кладемо на пергамент, щоб позбутися зайвого жиру.
• Подають готові Тун Тун зі сливовим соусом.