Незвичайне поєднання робить страви з сиру більш пікантними. Цей рецепт сподобається всім і стане частим гостем на обідньому столі.
Основні інгредієнти:
• Броколі 400 грам;
• Сир 600 грам;
• Зелений лук 30 грам;
• Яйця 2 шт.;
• Борошно пшеничне 35 грам;
• Часник 5 зубчиків;
• Морська сіль 3/4чайной ложки;
• Рослинна олія 10 мл;
• Петрушка 30 грам.
Процес приготування:
• Візьмемо миску і змішаємо в ній сир, яйця і борошно. Додамо трохи солі і перемішати до однорідної маси, щоб не було грудочок.
• Часник очистимо й дрібно наріжемо. Додаємо в сирну масу. Візьмемо зелень, промиємо і дрібно нашинкуем. Додамо до сиру.
• Візьмемо каструлю і доведемо підсолену воду до кипіння. Потім кладемо броколі й варимо пару хвилин. Капуста повинна бути достатньо твердою, так що головне - її не переварити.
• Візьмемо широку, низьку форму і змастимо її маслом. Викладемо на неї брокколі. Заллємо капусту приготовленої заздалегідь сирною сумішшю. Вирівнюємо поверхню.
• Розігріємо духовку до 180 градусів. Кладемо в неї форму і запікаємо 40 хвилин до готовності.
• Готову страву виймаємо, перекладаємо в більш зручну посуд. Даємо трохи охолонути й нарізаємо. Можна подавати на стіл.