Інгредієнти для приготування :
• 500 грам сиру
• Трохи цукру
• Одна плитка молочного та чорного шоколаду
• Дві склянки вершкового масла
• Ківі
• Консервовані персики
• Силіконові формочки
І так приступаємо:
• Розтоплюємо в першу чергу на водяній бані шоколад, додавши до нього вершкове масло. Тепер беремо силіконові формочки і змащуємо їх за допомогою пензлика теплим шоколадом. Після цього ставимо формочки з шоколадом на 20 хвилин у морозилку.
• А цим часом перемішуємо цукор з сиром, розминаємо його гарненько виделкою до однорідності. Моєму ківі, а потім відкриваємо консервовані персики, зливаємо з них сироватку і нарізаємо разом з кубиками ківі.
• Тепер дістаємо з морозилки формочки, заповнюємо половину їх до половини сирною масою. Кладемо зверху фрукти і викладаємо іншу масу. Після цього покриваємо їх поверхня добре шоколадом. Ставимо глазуровані сирки на три години в холодильник і можна насолоджуватися ніжним смаком.