Інгредієнти:
• Сир - 400г
• Сметана - 500г
• Цукор - 2/3 склянки
• Желатин - 40г
• Какао - 3 ст. ложки
• Пісочне печиво (будь-яке) - 5шт
Приготування:
• Желатин заливають водою (3 столові ложки) і залишають для набухання.
• Сметана збивається з цукром.
• Додається сир і розчинений желатин, попередньо проціджений.
• Маса ретельно перемішується і розділяється на дві частини, в одну додається какао, в іншу ванілін.
• Глибока ємність застеляється харчовою плівкою.
• Потім викладається спочатку шоколадне суфле потім ванільне.
• Печиво розламується на кілька частин і викладається на суфле.
• Шари повторюються декілька разів (мінімум 2), чим більше шарів, тим красивіше.
• Готове суфле залишають для застигання, перевертається на блюдо, знімається харчова плівка.
• Нарізається суфле перед вживанням (можна суфле відразу викладати в порційні форми).
Приємного апетиту!