Інгредієнти:
• Сирний крем - 400г
• Сир - 400г
• Сметана - 2 ст. ложки
• Молоко - 100мл
• Желатин - 20г
• Печиво шоколадне - 300г
• Масло вершкове - 150г
• Цукрова пудра
Прикраса:
• Шоколад - 200г
Приготування:
• Печиво подрібнюється в дрібну крихту і використовується в якості основи.
• Додається розтоплене вершкове масло, маса перемішується і викладається в роз'ємну форму, попередньо застелену пергаментом.
• Маса ретельно утрамбовується.
• Сирний крем, сир, цукрова пудра, сметана змішуються і добре збиваються.
• Желатин заливають молоком і залишають для набухання.
• Потім желатин прогрівається, але не доводиться до кипіння, остуджується до кімнатної температури.
• У сирну масу додається підготовлений желатин і все добре перемішується.
• Начинка викладається у форму, поверхню розрівнюється.
• Залишається на ніч в холодильній камері.
• Шоколад розтоплюється на водяній бані.
• З розтопленого шоколаду з допомогою кондитерського мішка отсаживаются бантики, різні візерунки на фольгу і залишають у холодильнику для застигання.
• Застиглі шоколадні прикраси красиво викладаються на пиріг.
• Чізкейк готовий!
Приємного апетиту!