Цей смачний рецепт страви спробувала в гостях, спочатку і не розібралася в рецепті, довелося розпитати господиню свята, виявилося, що це смажений сир. Пропоную рецепт з фото. Я впевнена, що цей рецепт смажений сир ви будете готувати і не один раз, мені страва дуже сподобалося. Сир з горіхами всередині, в паніровці сподобається вашим гостям. Пропоную приготувати смажений сир, дивіться рецепти з фотографіями
Інгредієнти для рецепта «Смажений сир»:
- Сир твердий - 450 грам
- Горіхи волоські - 120 грам
- Молоко свіже - 1 стакан
- Яйце - 1 штука
- Сухарі панірувальні - 1 упаковка
Як приготувати «Смажений сир» в домашніх умовах
-
Процес приготування. Сир нарізати брусочками, товщиною не менше 5 мм, на кожну паличку потрібно 2 пари сиру.
-
Яйце вибити в миску, влити в молоко і розмішати. Додати щіпку солі.
-
Волоські горіхи порізати маленькими шматочками. У кожному шматочку сиру зробити поглиблення, туди будемо класти горіхи.
-
Паніровку розмішати в мисці, однієї пачки може і не вистачити.
-
Сир скласти вдвічі, намочити в яєчної суміші, а потім в панірування. Кожну паличку по три рази змочувати в яйцях і в паніровці.
-
В розігріте рослинне масло покласти палички сиру, обсмажувати з усіх боків не більше хвилини, щоб зарум'янилася паніровка, але не розтопився сир всередині.
-
Перекласти на паперову серветку, стече масло, можна подавати до столу, хрусткий, ніжний сир. Приємного апетиту!