Не завжди виходять приготувати хороші сирники. Як приготувати ванільні сирники? Рецепт "ванільні сирники" дивитися тут.
Інгредієнти для рецепта «Ванільні сирники рецепт з фото»:
- Сир 5-9% жирності 500.0 г
- Цукор ванільний 10.0 г
- Яйце куряче 3.0 шт
- Крупа манна 6.0 ст.л.
- Цукор пісок 2.0 ст.л.
- Сіль 2.0 г
Як приготувати «Ванільні сирники рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Якщо дотримуватися точних пропорцій, зазначених тут, то ви приготуєте відмінні сирники. Вони просто не можуть не вийти! Приготувати сир, яйця, манку, сіль, цукор, ванільний цукор.
-
Всі інгредієнти змішати ретельно. Що нам дає манка? Вона поступово розбухне і маса буде добре триматися. Як бачите, борошна тут немає (тобто в масу ми її не додаємо). Якщо у вас виявиться сиру більше, ніж потрібно, то додайте ще манки. Не переживайте. У готовому сирники її не знайдете. Столовою ложкою набираємо сирну масу і укладаємо на дошку посипану борошном. Злегка! обваляти в борошні, зробити кульку і потім млинець.
-
Розігріти сковороду з рослинним маслом, потім вогонь зменшити на середній. Сирники вмочити в борошні тією стороною, якій ви будете укладати в сковороду. Виклавши сирники в сковороду, посувайте їх, що б переконатися, що вони не прилипли. На середньому вогні підсмажуємо. Вони поступово набухають, стають пишними і красивою круглої форми. Заглянемо (піднявши виделкою) на підсмажену сторону. якщо вона вже підсмажилася, перевертаємо і дожаріваем сирник. Масло треба весь час по чуть чуть підливати. Готові сирники викладати на паперовий рушник. Потім їсти зі сметаною, варенням, медом. Приємного апетиту!