Навіть звичайне блюдо стає на кілька порядків смачніше, якщо до нього приготувати відповідний соус. Соус для макаронів - це прекрасний спосіб зробити просте блюдо оригінальним і неповторимым.Итак,готуємо без витрат соус для макаронів дуже простий рецепт приготування.
Основні інгредієнти:
• Томатний сік - 300 мл,
• Цибуля (невеликий) - 2 головки,
• М'ясо - 200 г,
• Сіль,
• Чорний перець,
• Перець духмяний,
• Лист лавровий,
• Масло рослинне.
Процес приготування:
• М'ясо нарізаємо соломкою і викладаємо в нагріту сковороду з соняшниковою або оливковою олією. Встановлюємо на середній вогонь і смажимо, постійно помішуючи. Додаємо сіль і перець.
• Очищений цибулю нарізаємо маленькими кубиками.
• Після того, як м'ясо трохи просмажиться, всипаємо до нього лук. Продовжуємо смажити, поки вміст сковороди не почне набувати золотистий колір.
• Додаємо томатний сік в сковороду. Можна взяти 500 грам свіжих помідорів і видаливши з них шкірку, порізати на невеликі шматочки і тушкуйте на сковороді.
• Також додаємо в сковороду з соусом запашний перець і лавровий лист.
• Продовжуємо тушкувати приблизно 30 хвилин, помішуючи час від часу. В кінці приготування, пробуємо, додаємо сіль, цукор, перець за своїм розсудом.
• Також можна додавати в соус свіжу зелень і свої улюблені приправи.