Дуже ніжна і соковита підлива з курки готуватися просто смачно і без витрат!
Все що потрібно нам для приготування підливи з курки це:
• Дві курячі грудки
• 200 грам печериць
• Один середній ріпчаста цибуля
• Чотири столові ложки майонезу
• Спеції
• Сіль
• Трішки олії
І так приступаємо:
• Чистимо цибулю та нарізаємо чверть кільцями. Тепер промиваємо печериці і рубаем їх дрібно. Заливаємо сковорідку олією, ставимо розігріватися на вогонь. Обсмажуємо на сковорідці до повної готовності ріпчасту цибулю з печерицями.
• Солимо їх. Моєму курячу грудку, нарізаємо її маленькими шматками і обсмажуємо їх зі спеціями і сіллю на іншій сковорідці, залитої соняшниковою олією. Тепер перелаживаем сумісний першої сковорідки в другу і смажимо все разом п'ять хвилин.
• Заливаємо тепер все майонезом і трошки кип'яченою водою, що-б вона прикрила м'ясо з грибами. Робимо маленький вогонь і тушкуємо ще вісім хвилин. Тепер підлива з курки готова, що-б подати її на стіл з будь-яким другим блюдом.