Інгредієнти:
• Бульйон рибний - 3 склянки
• Вершкове масло - 2 ст. ложки
• Борошно - 1,5 ст. ложки
• Родзинки - 1/2 склянки
• Лимон - 1/2шт
• Петрушка (зелень)
• Кріп (зелень)
• Сіль
• Цукор
Приготування:
• Борошно обсмажується на сковороді з невеликою кількістю масла до світло-коричневого кольору.
• Потім борошно розбавляється рибним бульйоном (гарячим).
• Додається цукор, лимонний сік, сіль.
• Все перемішується і соус проціджують.
• Потім доводиться до кипіння.
• Додається відсортований і ретельно вимитий родзинки без кісточок.
• Зелень крейду рубається і додається в соус разом з кількома скибочками лимона без насіння.
• Соус ще раз прогрівається, остуджується і подається.
• Подається соус до смаженої риби в окремому соуснику.
Приємного апетиту!