» » » Соуси рецепти

Соуси рецепти

Оцінка 4 з 5
Якщо, здається, що фантазія щодо приготування страв вичерпується, слід реанімувати давні, вдало випробувані рецепти, додавши родзинку, пропоную на суд ближніх. Такою родзинкою можуть бути смачні та прості соуси рецепти, які я вам пропоную. Перевірте, будь-яке рибне або м'ясне блюдо, яке ви готували раніше, буде мати зовсім інший смак з одним з цих соусів.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування соусу мрія:
• 2 цибулини
• 220 г печериць
• зубчик часнику
• 2 склянки овочевого бульйону
• 2 -3 столові ложки борошна
• 1 склянка білого сухого вина
• 100 г горіхів
• 4 столових ложки майонезу або сметани
• зелень, рослинна олія

Процес приготування:
• Цибулю очищаємо, подрібнюємо і підсмажуємо на олії.
• Печериці очищаємо, відварюємо в підсоленій воді 15 - 20 хвилин, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо в рослинному маслі.
• З'єднуємо печериці з цибулею, додаємо перець, сіль, майонез, пропущений через землянку часник.
• Приготовану масу заливаємо склянкою овочевого бульйону і тушкуємо 20 хвилин на слабкому вогні.
• Борошно обсмажуємо на сухій сковороді до золотистого кольору, знімаємо з вогню, додаємо до борошна склянка бульйону, перемішуємо і з'єднуємо з грибами.
• В кінці вливаємо склянку білого сухого вина, додаємо підсмажені горіхи, зелень, сметану або майонез, все добре перемішуємо.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування соусу англійська віртуоз:
• 2 склянки червоного вина
• 1 апельсин
• 2 -3 гвоздики
• 0,3 чайної ложки мускатного горіха
• 0,5 чайних ложок червоного перцю
• 0,3 чайних ложки васильків
• 2 чайні ложки меду
• 200 г родзинок
• 150 г чорносливу
• 1 -2 столові ложки борошна

Процес приготування:
• Дві склянки червоного вина доводимо до кипіння.
• Додаємо цедру одного апельсина, 2 -3 гвоздики, на кінчику ножа мускатного горіха, половину чайної ложки паприки, третю частину ложки волошка, 2 чайних ложки меду, сіль за смаком.
• Варимо цю суміш 5 хвилин на слабкому вогні при закритій кришці.
• Тим часом замочуємо і розпарювала 200 г родзинок 150 г чорносливу.
• Чорнослив ріжемо або пропускаємо через м'ясорубку.
• Суміш з родзинок і чорносливу змішуємо з вином, заправляємо 1 -2 столовими ложками поджареннойдо золотисто - коричневого кольору борошна, перемішуємо, даємо закипіти. Соус готовий.
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent