Інгредієнти для приготування :
• Два зубчики часнику
• Один стакан оливкового масла
• 300 грам копченої шинки
• Чотири яєчних жовтки
• 300 мл сметани або свіжих вершків
• 75 грам твердого сиру
І так приступаємо:
• Розігріваємо в маленькій каструлі на вогні оливкова олія. Потім дрібно рубаємо часник і кладемо його на хвилину в каструлю.
• Тепер шаткуємо маленькими кубиками шинку і поміщаємо її теж в каструльку. Обсмажуємо її там близько п'яти хвилин. Окремо збиваємо в мисці вершки з жовтками.
• Розміщуємо їх в каструльку і зменшуємо вогонь до мінімального, що-б яйця не почали готуватися. Натираємо на дрібній тертці сир, посипаємо їм соус можна подавати його до пасти.