Інгредієнти для приготування :
• 250 мілілітрів вершків
• Одна ст. ложка оливкової олії
• Три столових ложки Маскарпоне
• Дві часточки часнику
• Чотири яєчних жовтки
• 75 грам сиру Пармезан
• 50 грам сиру Горгонзола
І так приступаємо:
• Чистимо часник, дрібно рубаємо його і обсмажуємо в оливковій олії. Тепер змішуємо яєчні жовтки з вершками і часником. Нагріваємо соус на маленькому вогні. Потім кладемо в соус сир Горгонзола і помішуємо, поки сир повністю не розплавиться.
• Потім поміщаємо туди сир Маскарпоне. Знову заважаємо. І в самому кінці, натираємо сир Пармезан в каструлю і можна заливати приготованим соусом пасту.