Інгредієнти:
•Стиглий авокадо
•Кінза
•Лайм або лимон. Але, використовуючи лимон, вам не вдасться домогтися приємного запаху.
•Половина цибулини
•Один-два зубчики часнику
•Один-два перцю чилі. Додавання перцю залежить від того, наскільки гострим ви хочете зробити ваш соус
Приготування:
•При приготуванні цього соусу найголовніше дрібно нарізати всі інгредієнти крім лайма і авокадо.
•Дрібно подрібніть цибулю і часник. Очистіть ваш перець від кісточок, якщо ви не любите дуже гостре, і дрібно наріжте його. Кінзу так само необхідно подрібнити. Розрізаємо авокадо вздовж і поділяємо його на дві половинки. Лайм або лимон разрезаемпоперек так само на дві половини.
•Відокремлюємо авокадо від шкірки, м'якоть складаємо в ємність. Необхідно відразу ж вичавити на авокадо сік лайма, щоб згодом лайм не потемнів, і соус не придбав коричневий колір. Розімніть авокадо толкушкой для пюре і додайте всі інші інгредієнти. Сіль за смаком, при бажанні можна додати свіжомеленого чорного перцю. Все перемішуємо і даємо трохи постояти.
•Соус готовий. Приємного апетиту!