Інгредієнти:
• Масло вершкове - 100г
• Олія оливкова - 5 ст. ложок
• Базилік сушений - 1 ст. ложок
Приготування:
• Спагетті варяться до готовності і відкидається на друшляк, але так, щоб невелика кількість води, в якій вони варилися, залишилося в каструлі.
• Потім цю рідину додається сушений базилік і вершкове масло.
• Знову висипаються спагетті, і каструля кілька разів струшується.
• На кілька хвилин спагетті залишають в каструлі для просочування ароматом і смаком базиліка.
• Потім спагетті викладаються в порційні тарілки і поливаються оливковою олією.
• Зазвичай не обходиться без традиційного тертого пармезану, який можна посипати зверху або подати окремо з чайною ложкою, щоб кожен міг посипати самостійно відповідно до смаковими уподобаннями.
• Прекрасне і дуже просте блюдо готове.
Приємного апетиту!