Інгредієнти:
• Пшеничний хліб (скибочки) - 3шт
• Картопляне пюре - 1/2 склянки
• Часник (часточки) - 7шт
• Мигдаль - 1/2 склянки
• Оливкова олія - 1 стакан
• Лимонний сік - 1/2 склянки
• Морська сіль
Приготування:
• З хліба зрізують кірки, м'якуш замочується у воді.
• Потім хліб віджимається для видалення зайвої рідини.
• З допомогою кухонного комбайна хліб змішується з картопляним пюре, подрібненим часником і рубаним мигдалем.
• Маса доводиться до стану однорідної гладкої пасти.
• Не припиняючи збивання, повільно додається оливкова олія дуже тоненькою цівкою.
• Потім додається лимонний сік за смаком (можливо, знадобиться менша кількість лимонного соку, ніж зазначено).
• Додається сіль і соус готовий!
Приємного апетиту!