Інгредієнти:
• Сало вагою близько 1,5 кг
• Вода 1л
• Лушпиння цибулі - 2 жмені
•Сіль 6 ст.л. з гіркою
•Рідкий дим 6 ст.л
• Сіль, перець, а також спеції за смаком
Приготування:
• Промийте цибульне лушпиння і залийте 1 літром води
• Додайте рідкий дим і сіль
• Зачистите сало ножем і покладіть в приготований розсіл
• Варіть все на повільному вогні приблизно близько 40-60 хвилин (час приготування залежить від розміру шматка сала)
• За цей час сало придбає апетитний золотисто-копчений відтінок.
• Остудіть сало прямо в розсолі
• Потім дістаньте його і повапните в червоному перці, часник і в інших спеціях
• Упакуйте сало в пакет і покладіть в холодильник на одну ніч.
• Перед подачею наріжте сало тоненькими скибочками!