» » » Паста у вершковому соусі з куркою і грибами

Паста у вершковому соусі з куркою і грибами

Оцінка 4 з 5
Інгредієнти для приготування :
• 200 грам будь-яких макаронів
• 500 г курячого філе або філе
• 200 грам будь-яких грибів
• 100 грам твердого сиру
• Один ріпчаста цибуля
• 100 грам 33% вершків або сметани
• Соєвий соус
• Чорний перець
• Свіжа зелень за смаком
• Щіпка харчової солі

І так приступаємо:
• Відварюємо курячі грудки або філе до повної готовності, а потім охолоджуємо їх і розбираємо на волокна. Тепер відварюємо 200 грам будь-яких макаронних виробів до повної готовності відповідно до інструкції на упаковці.

• Після цього відкидаємо їх на друшляк, а потім збризкуємо оливковою олією, щоб вони не злиплися. Тепер готуємо вершковий соус. Чистимо цибулю, дрібно рубаємо його, а потім обсмажуємо в сковороді з невеликою кількістю вершкового масла.

• Тепер нарізаємо крупно гриби і обсмажуємо разом з цибулею до золотистого відтінку. Після цього додаємо туди курячі волокна з вершками, але перед цим потрібно вершки або сметану трішки підігріти, що-б вони у страві не згорнулися.

• Потім перчимо все, солимо і тушкуємо на середньому вогні. Додаємо соєвий соус, тоді паста вийде гостріше. Потім натираємо на середній тертці твердий сир, посипаємо їм пасту, знімаємо її з вогню і можна подавати цей італійський шедевр до столу.
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent