Інгредієнти для приготування :
• 200 грам будь-яких макаронів
• 500 г курячого філе або філе
• 200 грам будь-яких грибів
• 100 грам твердого сиру
• Один ріпчаста цибуля
• 100 грам 33% вершків або сметани
• Соєвий соус
• Чорний перець
• Свіжа зелень за смаком
• Щіпка харчової солі
І так приступаємо:
• Відварюємо курячі грудки або філе до повної готовності, а потім охолоджуємо їх і розбираємо на волокна. Тепер відварюємо 200 грам будь-яких макаронних виробів до повної готовності відповідно до інструкції на упаковці.
• Після цього відкидаємо їх на друшляк, а потім збризкуємо оливковою олією, щоб вони не злиплися. Тепер готуємо вершковий соус. Чистимо цибулю, дрібно рубаємо його, а потім обсмажуємо в сковороді з невеликою кількістю вершкового масла.
• Тепер нарізаємо крупно гриби і обсмажуємо разом з цибулею до золотистого відтінку. Після цього додаємо туди курячі волокна з вершками, але перед цим потрібно вершки або сметану трішки підігріти, що-б вони у страві не згорнулися.
• Потім перчимо все, солимо і тушкуємо на середньому вогні. Додаємо соєвий соус, тоді паста вийде гостріше. Потім натираємо на середній тертці твердий сир, посипаємо їм пасту, знімаємо її з вогню і можна подавати цей італійський шедевр до столу.