Необхідні інгредієнти:
• Філе телятини - 700г
• Печериці свіжі - 300г
• Горіхи волоські - 100г
• Солодкий перець червоний - 1шт
• Цибуля - 1шт
• Яйця курячі - 2шт
• Перець мелений, сіль масло вершкове
• Панірувальні сухарі-1ст.л.
Готуємо:
• Яловичину ріжемо шматочками, двічі пропустимо через м'ясорубку або подрібнити комбайном.
• Гриби поріжемо скибочками, невеликі гриби залишимо цілком. Обсмажимо гриби і дрібно порізану цибулю на вершковому маслі.
• Перець почистимо від насіння і перегородок, ошпарим, знімемо шкірку, поріжемо дрібними кубиками.
• Додамо до фаршу перець і гриби (цілі гриби поки відкладемо в сторону), посолити, поперчити, добре перемішати.
• Викладемо підготовлений фарш у форму для запікання, попередньо її слід змастити маслом і посипати панірувальними сухарями. Зробимо неглибоку борозенку, куди помістимо цілі гриби. Разровняем фарш, накриємо фольгою, поставимо форму на деко з водою і витримуємо близько півтора годин при температурі 200оС. Приблизно за 10 хвилин до готовності знімемо фольгу, дамо паштету підрум'янитися.
• Паштет остудимо і поріжемо скибочками
Приємного апетиту!