Інгредієнти для приготування :
• 300 г кабачків
• Сіль
• Пів чайної ложки каррі
• Два зубчики часнику
• Червоний мелений перець
• Цукор
• 150 грам сметани
• Дві столові ложки соняшникової олії
• Три гілочки м'яти
• Чорний перець
І так приступаємо:
• Нарізаємо однакової товщини кружальцями кабачки і поливаємо їх соняшниковою олією. Обсмажуємо на сухій сковорідці до повної готовності з двох сторін. Потім дрібно рубаємо в маленьку миску м'яту.
• Чистимо часник, пропускаємо його туди ж через прес, а потім змішуємо зі сметаною, каррі, цукром, сіллю і чорним перцем. Гарненько перемішуємо і подам приготований соус зі смаженими кабачками як гарнір до м'яса.