» » » Морква по-корейськи

Морква по-корейськи

Оцінка 4 з 5
Інгредієнти:

• Морква - 12шт
• Рослинну олію - 10 ст. ложок
• Оцет 3% - 2-3 ст. ложки
• Часник (часточки) - 8шт
• Приправа для моркви по-корейськи
• Сіль

Приготування:

• Попередньо очищена і ретельно промита морква натирається на спеціальній тертці для морковчи.
• Потім підсолювати за смаком, злегка мнеться і настоюється не менше півгодини для того, щоб виділився сік.
• Далі сік зливається, морква віджимається.
• Масло змішується з оцтом і доводиться до кипіння.
• Киплячим маслом заливається підготовлена моркву.
• Додається товчений часник, приправа.
• Після ретельного перемішування, морква настоюється в прохолодному місці не менше 5-6 годин.
• Готову корейську моркву можна додати сік, який залишився до початку процесу приготування (також можна додати разом з приправою і часником).
• Морква по-корейськи готова! Приємного апетиту!
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent