Смачний і корисний сніданок-запорука гарного настрою. В цьому блюді міститися корисні мікроелементи, які роблять стан шкіри, ідеально чистим. Наш сніданок-каша пшенична.
Основні інгредієнти:
• Пшеничне крупа - 1 склянка;
• Вода;
• Сіль, цукор, масло вершкове.
Процес приготування:
• Якщо крупа у вас подріблена, то промивати її не варто, а якщо ні, то промити кілька разів під проточною водою.
• В глибокій каструлі закип'ятити воду, висипати туди промиту крупу, весь час помішуючи. Додаємо сіль і цукор.
• Варити до загустіння. Весь час помішувати. Варимо, приблизно хвилин 20. Потім додаємо вершкове масло і закриваємо кришкою. Каша повинна настоятися, тому її можна просто залишити на півгодини постояти на плиті, але є ймовірність, що вона трохи охолоне, тоді, просто, поставити в заздалегідь розігріту духовку, нехай постоїть там.
• Якщо ви хочете приготувати пшеничну кашу на молоці, то додаємо його так. Як каша вбере воду, яку ми заливали в каструлю, додати склянку молока і довести до кипіння. Потім зробити маленький вогонь і поварити ще хвилин 10.
• Розкласти кашу по тарілках і прикрасити свіжими фруктами. Можна різаними або просто натертими на тертці. Приємного апетиту.