Це блюдо прийшло до нас з Америки. Вперше воно було приготовлено в 16 столітті. Згодом поширилося по країнах Східної Європи, а потім уже, по всьому світу. Отже, кукурудзяна каша.
Основні інгредієнти:
• 1 склянку-кукурудзяна крупа;
• 200 мл води;
• 150 мл - молоко;
• Вершкове масло.
Процес приготування:
• Промити кілька разів кукурудзяну крупу. Промиваємо холодною проточною водою.
• Ставимо зручну для нас каструльку, для варіння каші, на вогонь, заливаємо воду, і в холодну воду, висипаємо нашу крупу. Варимо до готовності.
• Трохи остигнула кашу, подрібнюємо в блендері.
• Вскипять в окремому посуді молоко і додати туди подрібнену кашу. Довести до кипіння.
• У гарячу кашу додати вершкове масло за смаком.
• Смачна та ситна каша, яку їсти краще гарячою. Одним з найбільш популярних варіантів, додавання в таку кашу пюре зі свіжого банана або додати шматочки шоколаду, які будуть поступово танути, і створювати гарний колір в тарілці, а в роті, неповторний і ніжний смак.