» » » Вівсяне печиво з родзинками і горіхами

Вівсяне печиво з родзинками і горіхами

Оцінка 4 з 5
Це печиво з вівсяних пластівців можна приготувати за півгодини навіть без допомоги блендера. Воно відмінно підійде для сніданку тому що, по-перше, воно смачне, по-друге, воно ситне, але не осідає важким грудкою в шлунку і, найголовніше, воно корисне. Вівсяне печиво виходить розсипчастим і трохи хрустким.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Вівсяне печиво з родзинками і горіхами»:

  • 120 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 склянка ізюму (склянки ємністю 200 мл)
  • 1 склянка геркулесу (з гіркою)
  • 1 склянка волоських горіхів (кешью, фундук)
  • 1 склянка борошна
  • ½ пакетика розпушувача (5 г)
  • 1 пакетик ваніліну
  • ½ ч. л. меленої кориці

Як приготувати «Вівсяне печиво з родзинками і горіхами» в домашніх умовах

  1. Підготуйте всі інгредієнти.
    Олія заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно розм'якшилося.
    Ізюм ретельно промийте в проточній воді і промокніть від зайвої вологи.
    Горіхи подрібніть ножем або покладіть їх у мішечок і злегка побийте качалкою так, щоб вийшли невеликі шматочки.
    Увімкніть духовку на 190 ° С.
  2. Розм'якшене масло покладіть в миску і розітріть з цукром дочиста.
  3. Для того щоб змішати яйця з маслом і воно не розшарувалося, додайте спочатку одне яйце і віночком, виделкою або лопаткою збийте його з маслом.
  4. Потім додайте друге яйце і також збийте його з маслом.
  5. Всипте в суміш 2/3 склянки борошна.
  6. Розмішайте борошно з яєчно-масляною сумішшю.
  7. Всипте родзинки і вівсяні пластівці.
  8. Перемішайте круговими рухами.Додайте 1 склянку подрібнених горіхів, що залишилася борошно, розпушувач, ванільний цукор, мелену корицю, перемішайте.
  9. Додайте 1 склянку подрібнених горіхів, що залишилася борошно, розпушувач, ванільний цукор, мелену корицю, перемішайте.
  10. Тісто має вийти м'яким (Не сухим і не рідким).
  11. Застеліть деко харчовим пергаментом. Мокрими руками зліпіть кульки, злегка пріплюсніте їх і викладіть на деко на великій відстані один від одного (вівсяне печиво при випічці розповзається трохи більше звичайного). Випікайте при температурі 190 ° С 15-25 хвилин. Можна викласти тісто мокрій ложкою, вийдуть невеликі, горбисті печенюшкі, їм достатньо випікатися 10-12 хвилин.
  12. Мені подобається більше підсушене печиво, тому я випікаю до рудуватого кольору
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent